De Dag van de Thuiszorg 2018

Op dinsdag 25 september 2018 was de 19de dag van de Thuiszorg georganiseerd door Standby thuiszorg. Dit hebben we uitgebreid gevierd bij Bolwerk in Den Bosch met meer dan 50 van onze zzp’ers. Het doel van deze dag: onze zorgverleners in het zonnetje zetten en wij denken dat dit goed gelukt is.

Aanloop naar de feestdag

De weken voor het evenement hebben we de spanning al flink opgebouwd. Telefoontjes, mailtjes en sociale media stonden ermee vol. Het was niet te missen dat wij met Standby thuiszorg de Dag van de Thuiszorg gingen vieren. We hebben langzaam laten weten wat er allemaal die dag ging gebeuren. Iets met tasjes bijvoorbeeld?

Maar toen was het toch eindelijk zover. In de ochtend hebben we allemaal dubbel zo hard moeten werken om maar om 13:30 het kantoor te kunnen sluiten om richting ’s-Hertogenbosch te gaan. Gelukkig is alles in de overdracht naar de bereikbaarheidsdienst goed gegaan en waren we allemaal op tijd aanwezig op de locatie. Gezellig opbouwen en (bij)kletsen met de collega’s van de nieuwe vestigingen en de medewerkers van de bereikbaarheidsdienst totdat het kon beginnen.

Start van het evenement

Stipt om 16:00 stonden de eerste zzp’ers al klaar om naar binnen te komen. Een mooie naamsticker en een lootje in het bezit en kletsen maar. Welk gezicht hoort er nu bij de stem die ik wekelijks aan de telefoon heb? En wie zijn nu nog meer mijn collega’s binnen dit bedrijf? Dat waren vragen die iedereen bij binnenkomst wel had.

Verloop van de Dag van de Thuiszorg

Gedurende het evenement is er veel gebeurd. Vooral natuurlijk heel veel gepraat. We hebben mooie woorden gekregen van Menny die onder andere alle zorgverleners bedankte voor het werk het afgelopen jaar en vertelde over het plan om de komende tijd nieuwe vestigingen te gaan openen. Ook was het natuurlijk heel spannend wat er met de lootjes ging gebeuren. Er was iets gezegd over een loterij en dat is natuurlijk altijd leuk. De verschillende lootjes zijn getrokken en mooie prijzen zijn weggegeven. Van Brownies & Downies bon tot Standby thuiszorg trui hebben wij weg mogen geven. Nog wat lekkere hapjes gegeten, drankjes gedronken en natuurlijk nog meer gekletst. Dat maakt zo’n dag immers zo leuk.

Een van de onderwerpen die in de gesprekken met onze medewerkers centraal stond waren de opleidingsmogelijkheden binnen Standby thuiszorg. Regelmatig ontvangen wij de vraag of wij kunnen voorzien in opleidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld basisprincipes als wassen en aankleden, maar ook bijvoorbeeld tiltechnieken of een reanimatiecursus. Mocht je gisteren geen kans hebben gehad aan te geven wat voor opleiding jij graag nog zou willen doen? Stuur dan nog even een mailtje naar info@standbythuiszorg.nl en dan kunnen we ook jouw wensen meenemen.

Aan al het mooie komt een eind

Helaas komt aan al het leuke een eind. We hebben alle zorgverleners uit kunnen zwaaien met een mooie Standby thuiszorg goodiebag vol met leuke, lekkere en handige spulletjes. Wij hebben het in ieder geval enorm naar ons zin gehad en wij hopen jullie ook. Over de gehele dag verspreid zijn en behoorlijk wat foto’s gemaakt dus mocht u deze nog willen bekijken. Ga dan naar onze Facebook pagina.
Volgend jaar weer?

Volgend jaar is de dag van de Thuiszorg op 24 september. Zien we je dan weer?

placeholder_200x200