Mooi mens Suzanne Boon

Dank u wel Judith voor het doorgeven van het stokje.

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Suzanne Boon en ben inmiddels 31 jaar oud.

Als klein meisje heb ik altijd gezegd dat ik "zuster" wilde worden. Helaas ben ik geen echte "zuster" geworden, maar wel VIG'er. Ik ben in ieder geval wel de zorg in gegaan.

Inmiddels, bijna 11.5 jaar later, doe ik mijn werk nog steeds vanuit mijn hart vol liefde voor de kwetsbare en hulpbehoevende medemens.

In 2007 heb ik stage gelopen bij een kleinschalige woonvorm genaamd MCG jongeren. Daar werkte ze met 24 uursdiensten, echter kon dit alleen als je zzp'er was. Omdat ik daar graag wilde blijven werken, ben ik zzp'er geworden. Na 3 jaar miste ik de medische handelingen ed. vandaar dat ik toen ben gaan invallen bij de reguliere thuiszorg, hier heb ik toen routes gereden en ingevallen bij een PG afdeling in het verpleeghuis. Het was erg leuk werken, alleen wel in loondienst. Vandaar dat ik me vanaf toen volledig ben gaan richten op het werken als zzp’er en zodoende heb ik me ingeschreven bij Standby.

Inmiddels werk ik alweer 6 jaar via Standby. Ik ben graag bezig, en werk dan ook meer dan fulltime, soms ten koste van familie, vrienden en mezelf. Ik werk voornamelijk de langdurige zorgen.

Het werken op deze manier bevalt me zeer goed. Je kunt samen met een team van professionals dezelfde zorg bieden, continuïteit bieden en kwaliteit van zorg bieden. Vooral ook van elkaars ervaringen leren en delen en met elkaar lachen.

Ik blijf proberen om mijn beroep uit te oefenen vanuit mijn hart en liefde voor alle kwetsbaren die hulpbehoevend zijn, op een manier die mij het meest aanspreekt. Vanuit een onderlinge samenwerking, kwalitatief en verantwoorde zorg bieden aan de zorgvrager die vooral centraal staat en bovendien mens is. Net als jij en ik.

Graag geef ik het stokje door aan Dorien Kapteijn.

Liefs,
Suzanne Boon