Organisatorische wijzigingen

Wij hebben de afgelopen periode een aantal wijzigingen doorgevoerd zodat wij nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze cliënten, mantelzorgers, verwijzers en jou als zorgverlener.

Hiervoor hebben wij de functie van relatiebeheerder opgesplitst in verschillende rollen. Ten eerste wordt de afdeling cliëntmanagement (voorheen planning) ook op dit vlak het aanspreekpunt voor onze cliënten en mantelzorgers. Daarnaast hebben wij de afdeling HR zorgverleners (voorheen recruitment) uitgebreid. En we hebben nog steeds relatiebeheerders maar die zullen zich richten op de verwijzers, zodat ook huisartsen, casemanagers, ziekenhuizen en mantelzorgmakelaars weten wat voor fantastisch zorgaanbod wij hebben. Tenslotte hebben wij sinds kort ook zorgcoördinatoren (verpleegkundigen) in dienst. Zij zullen ook regelmatig in de blokzorg diensten.

Wat betekent het voor jou als zorgverlener?

  • De afdeling cliëntmanagement is voor jou als zorgverlener het aanspreekpunt voor de planning van bestaande en nieuwe cliënten en voor alle niet zorginhoudelijke vragen die jij hierover hebt. Vanuit cliëntmanagement - bestaande uit José (teamleider), Maartje, Anne en Sara - gaan we bij langdurige zorg weer eens in de 2 a 3 maanden overleg met elkaar hebben en bespreken we de planning van jouw cliënt voor de komende periode. Dit doen we voorlopig via Microsoft Teams zodat we elkaar ook kunnen zien. We zullen je nog laten weten hoe dat werkt. Dit is makkelijker dan je denkt.

  • De zorgcoördinatoren worden voor jou het aanspreekpunt voor alle zorginhoudelijke vragen. Zij gaan samen met jou bij onze cliënten zorg verlenen, zij zijn er om jou te helpen.

  • Tenslotte ga je wellicht meer contact hebben met onze afdeling HR zorgverleners (Rachel, Melanie en Mariska). Zij gaan er voor zorgen dat de zorgvragen waar jij blij van wordt zo veel mogelijk bij jou terecht gaan komen en ze gaan jou ook helpen als je vragen hebt over opleidingen, ontwikkelingen en ondersteuning.

Wil je weten wie binnen Standby op welke plek zit, kijk dan op https://www.standbythuiszorg.nl/over-ons/ons-team/.

Tip: op CareAssist Online plaatsen wij updates als we interessante informatie hebben om te delen met jullie. Houd CareAssist Online dus dagelijks in de gaten. 

Heb je vragen over de organisatorische wijzigingen? Neem dan contact met ons op. We leggen het je graag allemaal uit 👋

placeholder_200x200