Heugelijke samenwerking met A.D Thuishulp

Per 1 september 2021 werkt Standby thuiszorg samen met A.D Thuishulp. Een logische keuze vinden we zelf. We hebben namelijk een vergelijkbare visie, bedienen voor een groot gedeelte dezelfde doelgroep en dan hebben we ook nog een dienstverlening die naadloos op elkaar aansluit.

Maar dat zijn nog niet alle overeenkomsten. Ook A.D thuishulp is, net als Standby thuiszorg, zo’n 20 jaar geleden in de garage begonnen. Oprichter, Anoushka van de Laar, zag dat er in de zorg niet genoeg gekeken werd naar de persoon achter de zorgvraag. Dat alleen de huishoudelijke taken of verzorging werd gedaan, zonder extra aandacht of tijd aan de mens te besteden. Bij A.D Thuishulp, wat staat voor Anoushka & Daisy, haar dochter en collega, draait het net als bij Standby om de cliënt en om persoonlijke aandacht.

Samen sta je sterker

Waar A.D Thuishulp in het begin nog zowel thuishulp als ondersteuning, begeleiding en verzorging bood, focust het zich nu alleen nog op het bieden van huishoudelijke ondersteuning. Waar sommigen thuishulp nog wel eens oneerbiedig zien als een poetsvrouw, weet Anoushka dat het zoveel meer is dan dat. Je brengt ontspanning en plezier bij ouderen en helpt ze door hen te ontlasten van taken die ze steeds lastiger uit kunnen voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opmaken van het bed, eens goed de ramen zemen of stofzuigen. Daarnaast heb je ook een belangrijke sociale functie in het tegengaan van de groeiende eenzaamheid onder ouderen.

Anoushka en 'haar meiden'

Anoushka zag dat haar cliënten gedurende de tijd steeds meer zorg nodig hadden, waardoor alleen huishoudelijke hulp helaas niet meer toereikend was en ze hen moest doorverwijzen naar een thuiszorgorganisatie. Dit was een van de redenen waardoor Anoushka besloot om verder te kijken naar een oplossing voor haar cliënten en ‘haar meiden’, zoals ze haar medewerkers graag noemt. Een afspraak met Menny leidde in hele korte tijd tot deze fijne samenwerking van twee gepassioneerde ondernemers.

Menny Landman: “Ik ben blij met deze samenwerking, Anoushka is een professionele dame met veel passie en ik weet zeker dat zij en haar team van toegevoegde waarde zullen zijn voor onze cliënten.”

Huishoudelijke ondersteuning én zorg

Door de samenwerking met A.D Thuishulp kan Standby thuiszorg haar cliënten nog uitgebreidere mogelijkheden aanbieden. En kunnen de cliënten van A.D Thuishulp voortaan ook voor lange termijn huishoudelijke ondersteuning en zorg ontvangen. Daarnaast kunnen ze ook als ze extra zorg nodig hebben bij hun vertrouwde thuishulp blijven. Momenteel bieden we huishoudelijke hulp aan in omgeving Den Bosch.

Vanaf 1 september zijn Anoushka en ‘haar meiden’ aan de slag bij Standby thuiszorg en kunt u via Standby voortaan ook huishoudelijke ondersteuning krijgen. Verder verandert er voor cliënten van A.D Thuishulp of Standby thuiszorg niets.

Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking en wensen Anoushka en ‘haar meiden’ veel succes en plezier bij de Standby-familie. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen met 088-0180200 of een mailtje sturen naar info@standbythuiszorg.nl.