Standby Thuiszorg nieuwe partner Willem II Betrokken

Standby Thuiszorg is de nieuwe projectpartner van Willem II Betrokken. Afgelopen zaterdag, rondom de wedstrijd Willem II - FC Groningen, werden de handtekeningen gezet. Standby Thuiszorg zal een van de partners worden van het maatschappelijke project Willem II Football Memories. 

Joris Willems, Marketing Manager Standby Thuiszorg: 'Standby Thuiszorg biedt zorg aan huis in blokken van 3 uur aaneengesloten voor mensen waarvoor de reguliere thuiszorg niet meer volstaat. Daarnaast bieden wij vanaf 1 november zorg in onze unieke zorgvilla Ome Jan in Vught. We geloven er in dat het juist voor mensen met dementie belangrijk is dat ze zichzelf kunnen blijven. Binnen onze zorg hebben we ruimte om onze cliënten en bewoners persoonlijke aandacht te geven, te stimuleren en terug te halen naar de tijd waar ze de beste herinneringen aan hebben. Het programma Football Memories sluit hier naadloos op aan. Wij zien dit dan ook als een ideaal programma om onze unieke dienstverlening in Brabant nog meer onder de aandacht te brengen. Hiervoor doen wij in dit seizoen bij 2 clubs actief mee, waaronder natuurlijk bij Willem II, de plek waar het allemaal begonnen is. Daarna kijken we naar uitbreiding van het partnerschap'.

Suzanne Albregts, coördinator Willem II Betrokken: 'we zijn blij dat we met Standby Thuiszorg weer een mooie nieuwe partner kunnen toevoegen aan ons maatschappelijke project Football Memories. Gezien de doelgroep van Football Memories is een thuiszorgorganisatie als Standby een hele logische partner voor ons. Ik kijk daarom erg uit naar onze samenwerking'.

Wil je meer weten over het maatschappelijke project Football Memories? Klik dan hier.

180921 Willem 2 - Standby - Football Memories