Uitbreiding hoofdkantoor

Een tijd geleden hadden we bedacht dat we uitbreiding van kantoorruimte nodig hadden in verband met de verwachte groei van de organisatie. Verhuizen? Nee, liever niet. Wij zitten heerlijk hier in Boxtel. Uitbreiding van het huidige pand? Ja, graag! Het pand van de buren stond leeg en van het een kwam het ander.

Vanaf maart 2020 zijn we beetje bij beetje bezig om dit pand eigen te maken. Vanaf moment 1 horen we hier alleen maar positieve reacties over van de medewerkers, zorgverleners en bezoekers. Het is een redelijk groot kantoor wat zorgt voor rust op de werkvloer, het maakt uitbreiding van personeel mogelijk en het zorgt ervoor dat we de service kunnen blijven leveren zoals iedereen gewend is. Wat zijn we hier blij mee! 

Wat is er allemaal veranderd?

Wij zijn dus sinds kort aanwezig op Kastanjelaan nummer 6 én nummer 4. Vanaf maart zijn wij bezig een verbinding te maken van het ene kantoor naar het andere kantoor zodat we nog steeds gezellig laagdrempelig naar elkaar kunnen lopen. Deze verbinding is gemaakt door middel van een sluis. Knap staaltje werk 😉 Verder zijn natuurlijk enkele werkplekken verschoven en/of uitgebreid en hebben we er een bar bij gekregen (met grote vreugde van ons allen). Wat is niet is veranderd, is de gezelligheid, warmte en dienstverlening die wij bieden. Dat is namelijk alleen maar versterkt. Bekijk hier onze actuele teampagina van alle collega's op het hoofdkantoor.

Nieuwsgierig?

Wij willen niets liever deze mijlpaal met jullie vieren. Door de huidige Corona actualiteiten is dit begrijpelijkerwijs niet mogelijk om dit samen heugelijk te vieren zoals we in gedachte hadden. Gezondheid staat voorop! Als de rust weer wedergekeerd is gaan we dit dubbel en dwars inhalen en kijken we heel erg uit naar ieders komst. Beloofd is beloofd. We hebben wel een hoop foto's gedurende de verbouwing gemaakt en delen deze graag met je. 

collage kantoor

We verwelkomen je heel graag op ons kantoor. Met veel trots geven je dan een rondleiding. Of we zien je op de officiële opening! 😀

placeholder_200x200