Uitbreiding van Standby thuiszorg Eindhoven

Vanaf 1 juli 2019 hebben we 2 vestigingsmanagers actief in de regio Eindhoven. Sinds 1 december 2018 hebben wij een vestiging in Eindhoven met als vestigingsmanager Myriam van Iersel. Deze vestiging is in het afgelopen half jaar fors gegroeid! Om deze reden start per 1 juli vestigingsmanager Artuur van Rooij op locatie in Eindhoven ter versterking van het team. Zo kan Standby thuiszorg Eindhoven nog verder gaan groeien.

Wat gaat er gebeuren met Standby thuiszorg in Eindhoven?

In de regio Eindhoven heeft Standby thuiszorg een mooie groei doorgemaakt. Vanuit de locatie in het pand van SGE Woensel worden dagelijks verschillende zorgvragen ingevuld en nieuwe zorgverleners gezocht. Tot nu toe heeft Myriam van Iersel dit opgepakt. Binnenkort zal zij ondersteunt worden door vestigingsmanager Artuur van Rooij in het organiseren van thuiszorg in Eindhoven.

Op termijn zal er een tweede vestiging in de regio Eindhoven geopend worden. De werkzaamheden in deze regio zullen verdeeld worden over deze twee vestigingen. Myriam van Iersel gaat dan verder aan de slag in de gemeenten ten noorden en westen van Eindhoven. Artuur gaat aan de slag met de gemeenten ten zuiden en oosten van Eindhoven. De gemeenten waar Myriam zich onder andere op gaat richten zijn Oirschot, Best en Son. Artuur richt zich op onder andere de omgeving van Valkenswaard, Geldrop en Nuenen. Alle zorgvragen in Eindhoven zelf zullen verder op postcode verdeeld worden tussen de vestigingen.

Wat zijn de plannen van de vestigingsmanagers?

Myriam vertelt over waar ze naartoe wil met Standby thuiszorg in Eindhoven: “Het lijkt me fantastisch als we Standby thuiszorg nog meer naamsbekendheid kunnen geven binnen de regio Eindhoven. Dit geldt zowel voor zorgverleners als voor doorverwijzers en toekomstige cliënten. Hiermee hoop ik toekomstige cliënten  de zorg te kunnen gaan bieden waar hier binnen de regio dringend behoefte aan is.” Daarnaast is Artuur ook aan het dromen over de toekomst van de vestiging in Eindhoven. “Ik droom ervan dat er met deze vestiging een centraal punt voor contact en ontmoeten in die eigen regio ontstaat. Een plek waar er met plezier hard gewerkt kan worden aan de goede zorg voor zowel onze cliënten als ook aan de betrokken zorgverleners.”

Natuurlijk zijn er altijd uitdagingen en dingen waar we tegenaan lopen. De grootste uitdaging op dit moment voor vestiging Eindhoven is het vinden van nieuwe zorgverleners. “Het is belangrijk dat we steeds een goede koppeling kunnen blijven maken tussen de zorgvraag en de passende en beschikbare zorgverleners” vertelt Artuur. Mocht je dit lezen en je wil aan de slag als zorgverlener in de regio Eindhoven? Meld je dan aan als zzp’er via deze link en wij schrijven je geheel kosteloos in.

Wat zeggen de klanten over onze vestiging in Eindhoven tot nu toe?

Om te kunnen groeien is het belangrijk dat we de kwaliteit van onze service hoog houden. Gemiddeld heeft onze vestiging in Eindhoven nu een cijfer van 9.6 op Zorgkaart Nederland. Dit willen we natuurlijk zo houden! De klant staat bij ons op 1 en hoe groot we ook worden. We blijven hiernaar streven zodat wij bovenaan staat als het gaat om thuiszorg in Eindhoven.

De groei van onze thuiszorgorganisatie

De vestigingsmanagers zijn erg enthousiast en zijn volop bezig om de groei in de vestiging Eindhoven te realiseren. Naast onze vestiging in Eindhoven zijn er ook nog andere vestigingen en komen er steeds meer bij. Bekijk hier alle vestigingen van Standby thuiszorg.

placeholder_200x200