Uitbreiding Standby in Limburg: vestiging in Roermond geopend!

           Roermond Standby Thuiszorg Roermond (4)

Wat goed. Weer een vestiging erbij! Dit keer in de meeste zuidelijke provincie van Nederland, Limburg. Relatiebeheerder Jackelin vertelt in deze blog graag meer over deze uitbreiding, het kantoor en de werkzaamheden. 

Waarom is er gekozen om in Roermond een vestiging te openen?

We merkten dat we steeds meer aanvragen van cliënten in het zuiden van het land binnenkregen. Om ook in Limburg zorg te kunnen bieden is er voor gekozen om daar een vestiging te openen. Roermond ligt redelijk centraal in Noord-Limburg en vanuit hier kunnen we gemakkelijk een heel groot gebied bedienen. NivoZorg zat er natuurlijk al en zij doen de zorgvragen tot 2 uur. Standby Thuiszorg breidt dit uit met lange blokken, nachtzorg en 24-uurszorg.

We kennen jou al als relatiebeheerder voor de regio Eindhoven. Waarom heb je ervoor gekozen om Roermond ook nog onder je hoede te nemen?

Het gemoedelijke Limburg, en dus ook Roermond, geeft mij een instant vakantiegevoel. Beter kun je niet hebben op je werk. Als je Roermond binnenkomt is het ook zo mooi. En de vlaaipunten zijn een stuk groter dan bij ons 😉

Wat gebeurt er zoal op deze vestiging?

We zijn veel bezig met het contact houden met cliënten en zorgverleners. Persoonlijk contact en gastvrijheid staat bij ons hoog ik het vaandel. We gaan op huisbezoek en zorgverleners komen bij ons op kantoor. Verder zijn we intensief bezig met nieuwe zorgvragen opstarten en acquisitie. Geen dag is hetzelfde. Voor zowel Standby Thuiszorg als NivoZorg staat het belang van de cliënt met stipt op nummer 1.

Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een kennismaking of meer informatie.

                                            Standby Thuiszorg Roermond (1)   Standby Thuiszorg Roermond (3)   Standby Thuiszorg Roermond (5)

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje langs (met gepaste afstand natuurlijk).

Bekijk hier de adres- en contactgegevens:
Willem II Singel 21a
6041 HP Roermond

Relatiebeheerder Jackelin Rademakers
(0475) 794 040
roermond@standbythuiszorg.nl

Graag tot snel!

placeholder_200x200