Standby thuiszorg vestiging Wijk en Aalburg geopend!

Standby thuiszorg Land van Heusden en Altena-01

Weer een nieuwe vestiging erbij👍Deze vestiging is gevestigd in Wijk en Aalburg. Onze relatiebeheerder Jaami de Nood vertelt je graag meer over onze diensten en het kantoor. 

Voor de nieuwe lezers onder ons die Standby thuiszorg nog niet kennen. Kan jij allereerst samenvatten wat Standby thuiszorg doet, Jaami?

Wij van Standby thuiszorg zijn anders, zeker met tegenstelling tot de reguliere thuiszorg. Wij zorgen er al sinds 1999 voor dat de cliënt zelf de regie behoudt over de manier waarop hij of zij thuis kan blijven wonen. In welke situatie dan ook. Wij leveren (complexe) thuiszorg vanaf 3 tot zelfs 24 uur per dag. Denk hierbij aan terminale zorg tot wel 24 uur per dag of chronische zorg bij bijvoorbeeld dementie. Wij zijn daarom een geschikte alternatief voor een hospice of verpleeghuis.

Waarom is er gekozen om in Wijk en Aalburg een vestiging te openen?

Standby thuiszorg zag een duidelijke toename van cliënten en zorgverleners in de regio Land van Heusden en Altena. Wij vinden het belangrijk dat we dicht bij onze cliënten en zorgverleners gevestigd zijn. Dit is de voornaamste reden dat we ervoor gekozen hebben om hier nog een vestiging te openen.

En waarom is het kantoor op deze prachtige plek op het Zorgplein gekozen?

Wij werken veel samen met Stichting Maaswaarden en de huisartsen in de regio. Wij hebben ervoor gekozen om inpandig bij hen te zitten. Daarnaast zit deze locatie midden in het verzorgingsgebied waar ik actief ben zijnde als relatiebeheerder.


Zou je ons kunnen uitleggen wat jouw functie als relatiebeheerder precies inhoudt?

Jazeker, in september 2020 ben ik bij Standby thuiszorg komen werken als relatiebeheerder regio Land van Heusden en Altena. Ik heb altijd met veel liefde en plezier in de thuiszorg gewerkt in de regio Waalwijk, maar toen ik hoorde dat er een relatiebeheerder regio Land van Heusden en Altena gezocht werd, heb ik deze uitdaging aangenomen.

Als relatiebeheerder houd ik me voornamelijk bezig met acquisitie en relaties onderhouden. Dit houdt in dat wij contacten onderhouden met cliënten, zorgverleners, zorgprofessionals en mantelzorgers. De acquisitie doen wij tegenwoordig via de telefoon in verband met de coronacrisis maar hopelijk komt hier snel verandering in zodat we weer op pad kunnen 😀

Nieuwsgierig geworden? 

Kom gerust een keertje langs (wanneer het weer verantwoord is uiteraard).

Dit zijn de adres- en contactgegevens:
Azaleastraat 26 T2.51 (op de 2e verdieping)
4261 CW Wijk en Aalburg

(0416)768006
altena@standbythuiszorg.nl
Relatiebeheerder Jaami de Nood

Jaami de Nood - website_Tekengebied 1

placeholder_200x200