Voorstellen Eline Dirven

Eline website_Tekengebied 1Eline Dirven - Relatiebeheerder

Om te beginnen.. De openingsvraag: vertel eens wat over jezelf?

Mijn naam is dus Eline Dirven, ik ben 28 jaar. Ik ben afgestudeerd als HBO sociaal pedagogisch hulpverlener. Tijdens mijn studie heb ik in de overige uren ervaring opgedaan in de begeleiding van kinderen en (jong) volwassenen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. Daarna heb ik gewerkt bij het CIZ in de rol van indicatiesteller.

Mijn aller grootste hobby is reizen, daar kan ik enorm van genieten. Ik heb al vele mooie reizen kunnen maken, maar kan niet wachten op de volgende! Daarbij vind ik het erg leuk om op reis alles vast te leggen om dit later nog eens terug te kunnen kijken in een mooi fotoboek. Naast reizen vind ik het leuk om te tennissen, te skeeleren (alleen bij mooi weer😉) en uiteraard is winkelen ook een grote hobby.  

Leuk dat je bij ons bent komen werken! Waarom heb je voor ons gekozen?

Toen ik de vacature van Relatiebeheerder bij Standby thuiszorg voorbij zag komen was ik direct enthousiast, omdat het meteen voelde als een heel warm bedrijf. Het warme contact met de cliënten en de zorgverleners staat centraal en dat is precies wat bij mij past. Lekker op pad, goede contacten onderhouden en echt wat kunnen betekenen voor een ander.

Dat klinkt leuk inderdaad. Maar waar bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden dan precies uit?

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het onderhouden van contacten met onder andere cliënten, mantelzorgers, zorgverleners en zorgprofessionals. Deze contacten zijn erg uiteenlopend, van acquisitie tot het intensieve contact met bestaande en nieuwe cliënten.

Waar kunnen wij jou wakker voor maken?

Zoals te verwachten valt, kan je me wakker maken om het vliegtuig in te stappen naar een mooie bestemming. Mocht het een iets makkelijkere keuze moeten zijn, dan graag een broodje carpaccio!

Haha heerlijk. Waar word jij nog meer blij mee? En juist niet blij van?
Sowieso word ik blij van lekker weer, al kan ik de herfst ook erg waarderen! Goed eten en een lekker wijntje doen me ook altijd goed. Waar ik echt niet blij van word is fietsen door de regen. Fietsen op zich is al niet echt mijn grootste hobby, maar in de regen vind ik het helemaal vreselijk haha.
 
Hopelijk tot snel! 😀
 

Reacties op dit bericht