Voorstellen Jackelin Rademakers

jackelin_vierkantJackelin Rademakers

 

Vertel eens iets over jezelf?
Ja joh, dat is leuk we hebben een nieuwsbrief en iedere maand gaan we dan iemand zich laten voorstellen, dat is fijn voor onze cliënten en zorgverleners. Dan is er een gezicht en een verhaal bij je naam, wil jij eerst? Tsja daar is ie dan, die vraag…. “Vertel eens iets over jezelf”.

Wat zeg je dan? En wat niet?

Mijn naam is Jackelin Rademakers en ik ben een helper maar officieel is mijn functie Relatiebeheerder.

Ik help mensen door de best mogelijke zorg te vinden die bij hun situatie past. Daarna help ik die zorg zo lang mogelijk passend te laten blijven bij die cliënt. Dat doe ik door goed naar u te luisteren en als ik dan helder heb wat uw zorgvraag, wensen en (on)mogelijkheden zijn dan ga ik zoeken in ons bestand van zorgverleners wie er het meest geschikt is in uw situatie. Maar dan is mijn werk nog niet af, ik blijf namelijk betrokken bij u. Ik kom regelmatig langs of bel met u hoe het gaat en of alles nog naar wens is. U kunt mij ook altijd zelf bellen als u vragen heeft.

 

Leuk en aardig dat werk.. maar wie ben je dan Jackelin?
Ik ben een jongedame van 51 jaar en ik woon samen met mijn dochter van 21 en twee zoons van 17 en 19 en onze twee honden in Eindhoven. Ik werk al heel lang in de zorg. Eerst in de kinderopvang en daarna in de ouderenzorg. Daar heb ik veel verschillende soorten zorg meegemaakt. Zo heb ik in de thuiszorg gewerkt, op een gesloten afdeling gewerkt met dementerenden, in een verzorgingshuis (ja toen waren ze er nog….) en ook op een revalidatie afdeling. Maar ja, ook ik werd een dagje ouder en mijn rug begon op te spelen dus de zorg aan het bed werd een beetje lastig. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar de zorg voor dak- en thuislozen waar ik ook veel (ex-)verslaafden tegenkwam. Dit was ook erg mooi werk maar gaf mij niet de uitdaging die ik zocht en toen heb ik de overstap naar Standby gemaakt waar ik met heel veel plezier werk. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn kinderen te koken, lekker op de bank een boek te lezen, stedentrips te maken en vooral veel te genieten van het leven.

 

Heb je ook nog leuke wetenswaardigheden over jezelf?
Ja joh, als u het toch al tot hier heeft gelezen. Daar komt het...

Raarste eigenschap:
Ik eet worstenbroodjes van buiten naar binnen, eerst het brood dan het worstje pas en dan ben ik zo’n softie dat het worstje gedeeld wordt met de honden…..

Ik heb een hekel aan:
Me moeten haasten

Flauwste grap:
Doorzichtig huishoudfolie onder de wc bril geplakt

Ik geniet van:
Het leven in al haar mooie en minder mooie momenten…. Oke, ik geniet van chocola……

Favoriete kledingstuk:
Mijn t-shirt van de band Queen

Favoriete muziek:
alles behalve jazz, house en rap muziek. Als ik mijn kinderen naar boven wil hebben zet ik klassieke muziek op, werkt prima!

Mooiste kleur:
Blauw

Favoriete stedentrip:
Londen

Dat was het, mijn stukje over mezelf. Misschien kom ik u nog eens tegen en kunt u mij dan ook wat over uzelf vertellen. Lijkt me gezellig!

 

Reacties op dit bericht