Voortgang bouw zorgvilla Ome Jan

Recentelijk zijn enkele medewerkers van Standby Thuiszorg uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de nieuwe zorgvilla Ome Jan op het Fort Isabella terrein in Vught. Niet alleen het eerste Wonen bij de Familie huis staat volop in de steigers ook op de rest van terrein wordt veel gebouwd. Afgelopen maand kregen de eerste nieuwe bewoners van de 55+-appartementen hun sleutels en de appartementen zijn prachtig geworden. Daarnaast zorgt het openen van de terrassen direct voor extra levendigheid op het terrein. Vooral nu de zon zich volop laat zien, komt de gezelligheid en potentie van dit gebied steeds meer tot zijn recht.

Ook de voortgang van zorgvilla Ome Jan staat niet stil. Alle woningen op de eerste verdieping zijn inmiddels voorzien van een dakkapel, wanden, basisvloer en plafond. De uitbouw voor de activiteitenruimte is zo goed als klaar en is zo mooi geworden, ramen van plafond tot aan de grond en een heerlijk, groen uitzicht.

Op de begane grond is er nog wat meer werk nodig, maar ook hier zijn de wanden voor alle verschillende ruimtes al geplaatst. De fundering voor het overdekte terras is gestort en zelfs de karakteristieke buitenmuur van het originele fort is al grotendeels aangelegd. Hier komt straks een prachtige dementievriendelijke tuin waar het zowel op zonnige als regenachtige dagen heerlijk vertoeven wordt.

          Ingang zorgvilla Ome Jan     IMG_1169

          IMG_1168     IMG_1159

Wat ook leuk is om te zien is dat de medewerkers van Standby thuiszorg met zoveel enthousiasme naar de voortgang van de bouw zijn komen kijken. Het familiegevoel leeft echt al binnen de organisatie, op de bouwplaats en bij onze nieuwe locatiemanager. Wie deze nieuwe manager is, vertellen we u op een later moment.

De komende maanden wordt alles op alles gezet om de zorgvilla verder af te bouwen, zodat we onze eerste bewoners eind 2021 gaan ontvangen. Wilt u meer informatie over de appartementen, zelf de voortgang van Ome Jan en het terrein bekijken of een brochure ontvangen? Bekijk dan de Wonen bij de Familie website of neem direct contact met ons op

Interesse om te komen werken bij onze nieuwe zorgvilla Ome Jan? Bekijk de vacatures op de Wonen bij de Familie website en reageer. Wij kunnen niet wachten om onze eerste bewoners te mogen begroeten en de nieuwe zorgtoppers te leren kennen.