Actie zorgverleners

Ben jij zorgverlener bij Standby thuiszorg? Dan hebben wij een mooie actie voor jou! Ken jij zelfstandige zorgverleners die zich in kunnen/willen schrijven bij Standby thuiszorg? Lees dan snel verder.

Standby thuiszorg wil de hulp van haar zorgverleners zo goed mogelijk inzetten, ook als het gaat om het vinden van nieuwe zzp’ers. Daarom hebben wij een beloning voor alle zorgverleners die een nieuwe zorgverlener laten inschrijven bij Standby.

Hoe werkt de zorgverlenersactie?

Wanneer een zorgverlener zich inschrijft, kan deze zorgverlener aangeven via welke bron hij of zij bij Standby terecht is gekomen. Hierbij kan de naam van jou als zorgverlener worden opgegeven. Is deze nieuwe zorgverlener ingeschreven dankzij jou? Dan krijgen jullie beide een bol.com-cadeaubon ter waarde van €20,- op het moment dat de nieuwe zorgverlener 50 uur heeft gewerkt voor Standby.

Welke informatie kan ik geven aan nieuwe zorgverleners?

Ken jij een zelfstandige zorgverlener en wil je deze extra info geven over Standby thuiszorg? Stuur ze dan door naar de link via onderstaande knop. Hier vind je alle informatie over zorgverlener via Standby thuiszorg.

placeholder_200x200